Min bloggreise

Mitt første innlegg på min nye blogg, min tredje blogg.

Før har jeg holdt meg til blogg.no, den første bloggen slettet jeg og lagde ny pga. et innfall. Den andre, bloggen jeg hadde til i dag, har jeg droppet da blogg.no plutselig bestemte seg for å ta en kr betalt per gang man logger inn. Greit nok, en kr er jo ikke store formuen, men det skulle være et gratis tilbud. Og vil påstå det er en prinsipp sak og ikke gi etter for dem.

Gikk over til dette donemet bare fordi det het blondie.no noe rart kanskje men det er sånn jeg er, høres noe mer oppfinnsomt ut, går jeg for det.

Blondie i seg selv er ikke et serlig oppfinnsomt navn, men med tanke på hvilke navn konkurentene har så er dette det mest oppfinnsomme jeg kom over. Så får bare håp jeg kommer fort inn i det, for det var mye mer vrient å forstå seg på enn blogg.no, men det gjør jeg nok.

Så ønsk meg velkommen for ser ut til at jeg blir.

Blogges**

One Response to “Min bloggreise”

  1. Blondie.no Says:

    Velkommen skal du være! Om du trenger hjelp så kan du ta en titt her: http://blondie.no/tag/bloggeskolen/ Finner du ikke noen svar der kan du bare ta kontakt. Om det er noe du lurer på eller føler at mangler så skrik ut! Vi prøver å gjøre blondie.no til den beste bloggetjenesten og da trenger vi tilbakemeldinger.

Leave a Reply

Categories
Bookmarks
Search
Archive